allemaal gouden mandjes

Het kittenseizoen voor cattery de Verleiding zit er bijna op. Joop , Hugo en Diva zijn geholpen en gaan op korte termijn verhuizen. Ze verspreiden zich lekker over het land.
Diva gaat in Hedel wonen bij haar halfbroer Macho ( Prince)

Joop blijft lekker in de buurt want hij gaat in Ede wonen.
Lieve Hugo heeft zijn gouden mandje in Nootdorp gevonden waar hij volgens mij stinkend verwend gaat worden.
 

En onze kleien prinses Mon Cherie gaat bij een bevriende cattery wonen om daar eerst de boel eens stevig op de kop te zetten om in de toekomst hopelijk te zorgen voor prachtige nazaten. Ik verheug me daar nu al op.

Het zal leg zijn als straks alle boefjes weg zijn maar na een flinke poos kittens in huis die naast plezier ook het nodige werk eisen houden wee een poosje rust in de cattery. Voorlopig zullen er dan ook geen kittens geboren worden. Onze grote jongens en meiden mogen nu weer eens even op plaats 1 voor knuffels en spelen.

Geef een reactie