Rachel en de mannen.

Op 19 maart is onze lieve Rachel bevallen van maar liefst vijf mannen.
Het was even twijfelen over de minkjes omdat Rachel rood draagt maar nu is het duidelijk. Er zijn twee red mink katers, één bleu mink kater, één seal mink kater en een bleu point mitted kater. deze laatste is al gereserveerd.. De oogjes zijn inmiddels open en Rachel is zoals altijd een hele lieve  moeder die waakt over haar kroost. Dat maakt het soms wat moeilijk foto’s te maken want na de dagelijkse weegronde vindt ze dat ik echt wel weer genoeg aan haar kinderen heb gezeten. Vooral het bleu mink jochie heeft een paar stevige stembanden wat Rachel op scherp zet. de foto’s met namen hieronder. ik denk niet dat ik nog uitleg moet geven over wat er verleidelijk is aan de namen. Ze zijn nog mini dus niet heel fotogeniek maar dat zal weer snel veranderen.

                                          Badboy Bleu mink

                                          Dreamboy bleu point mitted ( geresereveerd)

                                          Fatboy seal mink

                                          Playboy red mink

                                          Toyboy red mink

Geef een reactie