Nog twee poesjes beschikbaar en een herplaatser

Het was een tijdje stil in mijn blog. 

Mijn laptop was echt versleten en hield er zomaar mee op. Helaas niet handig maar een goede  reden om een een nieuwe en vooral snellere te kopen zodat ik nu weer met plezier kan posten.
De nestjes van Mercedes en Julia zijn al 13 weken. aanstaande donderdag worden ze gecastreerd en gesteriliseerd en zullen dan vlot gaan uitvliegen naar hun nieuwe gouden mandjes. 
Helemaal vlekkeloos is het niet verlopen want een deel van de kittens kregen last van ontstoken oogjes en bij Minoes is het zo erg dat we niet verwachten dat dat zal herstellen. Zij gaat dan ook gewoon lekker bij mijn oudste zoon Maarten wonen waar zij met haar tomeloze energie het leven van Pina en Aramis op stelten gaat zetten.

ibbeltje

minoes

siepie

pluk

abeltje

aagje

pippeloentje

otje

floddertje
Floddertje en Ibbeltje zijn nog beschikbaar. Floddertje is een seal mink mitted poesje met witte vlek. zij is een heerlijk speels poesje met tomeloze energie en wil vooral graag spelen en gek doen. Past prima in een druk huishouden met kinderen die lekker met haar willen ravotten
Ibbeltje is een seal sepia tabby mitted poesje. In eerste instantie iets schuchter maar als ik haar alleen heb zoekt ze je direct op en is steeds in de buurt. Een prachtig poesje. maar niet zo geschikt denk ik om in een gezin met hele jonge kinderen te plaatsen omdat ze dat misschien iets te spannend vindt.
De boys van Rachel zijn van een iets kleiner model maar zeker zo schattig. Ze hebben alle vijf al een gouden mandje en het toekomstig personeel is de dagen aan het aftellen dat ze bij hun mogen maar ik mag gelukkig nog even van ze genieten. 
Ook dit zijn weer alle vijf verschillende karaktertjes. Toyboy is de grote knuffel. komt altijd al spinnend aan. Is ook altijd vies. vieze neus vieze poten het maakt niet uit. als er iets is waar je vies van wordt is Toyboy van de partij.
 Dreamboy is heel zachtaardig en een echte dromer maar probeer niet tussen hem en zijn eten te komen want dan ben je de zijne! ( je bent gewaarschuwd Noortje!)
Fatboy is de grote rustige man die alles bekijkt en kalm op onderzoek uitgaat. Badboy die samen met hem een huisje gaat delen is juist de kleinste maar een droppie. Met zijn oogjes  windt hij je om je vinger en kan hij alles doen wat hij wil.
Playboy is een snelle doerak. Hij is haantje de voorste , ontsnapt snel door de kittenren als hij de kans krijgt. Moet soms even denken of hij gekroeld wil maar als hij zich overgeeft zit er een enorme spinmachine in die zachtjes op zijn buik kriebelen stiekem heel lekker vindt ook al is dat niet stoer.
kortom een heerlijk vijftal

En dan hebben we nog baby Peach. Deze jonge dame is het kitten van BB en Cooper. In haar eentje is het goed toeven en met haar drie weken weegt ze al goed 400 gram dus best een dikke dame. Ze is een schatje en begint nu de wereld een beetje te verkennen. Ook Peach heeft al een gouden mandje gevonden.
Ten slotte heb ik besloten Mercedes te laten helpen en te herplaatsen. Zij is een hele lieve poes maar wel energiek. Houdt van rennen en spelen met hengels. Ze kan heel goed muizen apporteren. Ze zou goed in een gezin passen met kinderen . het zou super zijn als ze met Floddertje of Ibbeltje mee kan verhuizen.

Geef een reactie