De boys gaan ook uitvliegen!!! en Floddertje is nog beschikbaar

Tja en dan is het ineens weer zover. De kittens van Julia en Mercedes zijn nog maar net naar hun gouden mandjes verdwenen en vandaag zijn de boys van Rachel gecastreerd en zullen snel ook aan hun grote avontuur bij allemaal blije mensen gaan beginnen.
Dat is wel altijd superleuk om te zien. Hoe de mensen echt vol verwachting uitkijken naar hun
kitten(s) en dat het echt voelt als gezinsuitbreiding. Vaak krijg ik al in de weken ervoor allemaal leuke foto’s van de uitzet die wordt aangeschaft om het nieuwe gezinslid te verwelkomen.
En als ze dan verhuisd zijn weer allemaal leuke foto’s en verhalen over hoe ze zich meestal in hoog tempo aanpassen in het nieuwe gezin.

En er is helemaal veel beweging in de Cattery. Zowel Julia als Mercedes zijn aan het proefdraaien als herplaatser. Bij een volwassen dier kost dat zeker meer tijd zeker als er andere diergenoten in het gezin zijn. Ze krijgen rustig de tijd om te wennen en als het dan goed bevalt mogen ze blijven. Dat voelt toch anders als de kittens. Dit zijn altijd je gezinsgenoten geweest die je herplaatst omdat je ze een rustiger leven gunt maar die mis ik ook het meest.

Nu hebben we als de jongens verhuisd zijn alleen nog baby Peach en peuters Ibbeltje en Floddertje.
En voor de vakantie zijn Aagje en Pippeloen ook weer even lekker terug
Ibbeltje blijft hier wonen. Zij mag als ze opgegroeid is haar moeder Mercedes vervangen.

En dan Floddertje, Zij is het mysterie van het fokker zijn. Toen ze geboren was zeiden we tegen elkaar dat zij waarschijnlijk als eerst zou gaan omdat ze zo’n leuke toet heeft met haar witte vlekje. Daarnaast ontwikkelde ze zich ook nog eens als superlief en gezellig kitten maar op een of andere manier is er niemand voor haar gevallen. Misschien meldt zich ook voor haar nog een supergezin en anders blijft ze gewoon hier lekker ronddollen.

hieronder foto’s van Floddertje met baby Peach

Een gedachte over “De boys gaan ook uitvliegen!!! en Floddertje is nog beschikbaar

  1. Wat een prachtige katten! Wij willen heel graag een kat erbij. Nu hebben er ook oude kat van 22 jaar en, voordat zij er niet niet meer is, willen wij voor onze zoon van 14 willen een kat erbij hebben. Hij is enig kind.
    Alleen gaan wij verhuizen naar een appartement en is ook onze vraag of een jonge kat bij een oude kat geplaatst kan worden . Wij willen graag een keertje een kijkje komen nemen, als dat kan. Mag natuurlijk na de vakantie..

    Mvg Linda Henebiens-Tukker

Geef een reactie