alweer 2019

 Ohh jee wat gaat de tijd snel. het is bijna niet bij te benen. Zo heb je nog een huis vol kittens zo ben je zomaar een half jaar verder , heb je 2 prachtige reizen gemaakt en een prachtig nieuw fokpoesje aan de gelederen toegevoegd.

Maar goed laten we bij het begin beginnen en dat is iedereen een fantastisch nieuwjaar te wensen met veel gezondheid en geluk.

In Cattery de Verleiding is het heerlijk rustig. Mooie Cooper heeft na
de kittengolf van vorig jaar een hormoonstaafje gekregen zodat hij niet meer steeds de behoefte had meisjes te roepen maar ook eens kon genieten van lekker rustig in de tuin en huis liggen zonder hormoondriften.

 Hij is dan ook flink in gewicht toegenomen en heeft de tijd gehad om zich te ontwikkelen tot een prachtige lieve knuffelbeer. Zijn karakter is geweldig en ik ben superblij met hem. Het is de vraag wanneer het staafje is uitgewerkt maar ik ga er vanuit dat we dit jaar geen kittens van hem zullen krijgen.
Daarnaast hebben we uitbreiding gekregen van een prachtig poesje van Cattery Amulet uit Delft. Ik ben Jannie erg dankbaar voor dit allerliefste ondeugende meisje dat ons dagelijkse leven verrijkt met allerlei grappen en grollen en heel veel geknuffel. Ze heeft officieel Amulet’s Roby Joy maar zal bij ons als Roos door het leven gaan. Voorlopig mag ze gewoon lekker bij ons keten en donderjagen en opgroeien tot een mooie lieve dame.

Helaas heeft onze lieve diesel ons in 2018 moeten verlaten. Hij was onze lieve ‘illegaal”zoals we hem altijd noemen. Geen Ragdoll maar wel de aanstichter van mijn Ragdollverslaving door zijn specifieke gedrag. Hij was ziek en voor hem is het goed maar we missen hem nog vaak.
Ik hoop dat hij het goed heeft in de poezenhemel.

We gaan weer een nieuw jaar beginnen. ik verwacht in principe geen kittens . Mocht het lot bepalen dat het anders is zal ik dat zeker vermelden hier . wij gaan dit jaar vooral genieten van onze lieve volwassen Ragdolls .

Geef een reactie